OPENDEURDAGEN

Wil je komen studeren aan het Koninklijk Conservatorium Brussel? Kom dan zeker eens de sfeer opsnuiven op een van onze opendeurdagen. 

Op deze dagen krijg je een goed inzicht in de manier van werken van het Conservatorium en kan je waardevolle informatie verzamelen die essentieel is om je studiekeuze te maken. Zo kan je de docenten al eens ontmoeten en je specifieke vragen stellen aan het studentensecretariaat.

Dit jaar heet het KCB je welkom op de volgende dagen:

Musical Opendeurdag

Opendeurdag Musical - 17 maart

Op de opendeurdag Musical kan je terecht met al je vragen voor docenten, studenten en medewerkers van het studentensecretariaat. Kom de unieke sfeer van de Musicalafdeling opsnuiven en praat al even met docenten en studenten. Je kan ook al een zangtest afnemen en feedback krijgen over je niveau met het oog op de toelatingsproeven. 

Vanaf 13u30 doorlopend in de lokalen van de Musical, Nijverheidskaai 170, Blok C, 1070 Anderlecht

Muziek Opendeurdag

Opendeurdag Muziek & SLO - 18 maart

Tijdens de opendeurdag van de afdeling Muziek en de Specifieke Lerarenopleiding kan je al eens kennis maken met je docenten en zelfs al eens voorspelen (als je zeker wil zijn dat de docent van jouw keuze aanwezig zal zijn neem je best even contact op). Er zullen tijdens deze dag ook verschillende proeflessen, concerten en infomomenten zijn. Al je specifieke vragen over toelatingsproeven, kosten en studeren in het algemeen kan je ook stellen aan het studentensecretariaat.

Een lijst met alle aanwezige docenten kan je hier vinden

Start: 14u en daarna doorlopend in de Kleine Zavel 5, 1000 Brussel