GEANNULEERD Maria Kliegel | Masterclass Cello

Maria Kliegel | Masterclass Cello KCB 2021
Masterclass
Data
,
14:00
to
18:00
,
10:00
to
15:30
Location
Kleine Concertzaal, Kleine Zavel 5, 1000 Brussel
Prijs
Gratis toegang
Reservation
Geen reservatie vereist

Maria Kliegel

Met droefheid melden we dat deze activiteit geannuleerd is.

Aangeprezen door Mstislav Rostropovich als 'de beste celliste die ik heb gehoord sinds Jacqueline du Pré', is Maria Kliegel een bekendheid bij platenkopers over de hele wereld. Haar repertoire strekt zich uit van Bach tot heden, en haar opname van Alfred Schnittke's Celloconcert is door de componist geprezen. Serieus en uitbundig, reflectief en spontaan, zowel bevelend als gedurfd, ze leeft het leven, en de muziek, ten volle.
Lees de rest van het artikel van Naxos Records hier.

Viviane Spanoghe, een van onze docenten cello, studeerde zelf bij Maria Kliegel.

Vind hier alles terug op de website van Maria Kliegel.

Covid Safe Ticket?

Voor kleinere evenementen in het kader van het curriculum zoals; caleidoscopen, workshops, lezingen en Masterclasses is er geen Covid Safe Ticket nodig. Het publiek mag dan uit maximaal 50 personen bestaan en zij moeten allemaal een mondmasker dragen tijdens het evenement + één lege stoel tussen laten.

Het event bijwonen is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als het maximum van aanwezigen behaald is, wordt jou helaas de toegang tot het event ontzegd.

Omdat we ergens tussen de onderwijs – en cultuursector zweven en ook nog eens gevestigd zijn in Brussel, is het niet eenvoudig om deze richtlijnen in kaart te brengen, bovendien kunnen de maatregelen spoedig veranderen. We proberen jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren, zo kunnen we blijven musiceren.

Deel dit