Koninklijk Conservatorium Brussel

Vanuit zijn rijke internationale traditie leidt het Koninklijk Conservatorium Brussel getalenteerde studenten op tot excellente musici met een onderzoekende houding, die door hun openheid en bekwaamheid artistieke reflectie bieden van en voor de maatschappij.


Nieuws van het KCB

23 Apr 2014 - 12:00

Programma Doctorate in the Arts Brussels - Research Presentation Day rond!

Op woensdag 23 april (12-18h) licht Kunstenplatform Brussel opnieuw een tipje van de sluier van het doctoraatsonderzoek in de kunsten, dat binnen de Universitaire Associate Brussel gevoerd wordt. We zijn niet alleen verheugd dat de gerenommeerde componist en regisseur Heiner Goebbels de keynote lecture zal geven en UAB-voorzitster Caroline Gennez de opening zal verzorgen, maar ook dat onze doctorandi zo enthousiast zijn om hun onderzoek voor te stellen.

lees verder


Op woensdag 23 april (12-18u) licht Kunstenplatform Brussel opnieuw een tipje van de sluier van het doctoraatsonderzoek in de kunsten, dat binnen de Universitaire Associate Brussel gevoerd wordt. Het Kunstenplatform is een gezamenlijk initiatief van de Schools of Arts van Ehb (RITS, KCB) en VUB en faciliteert en ondersteunt de artistieke doctoraatsprojecten.

lees verder


The Koninklijk Conservatorium Brussel (Royal Conservatory Brussels), a School of Arts of the Erasmus University College, will hold a symposium on artistic research of the music of Carl Philipp Emanuel Bach from November 20 to 22, 2014. This colloquium will also honor the retirement of faculty member dr. Barthold Kuijken.

 

lees verder