Open House | Concertreeks Studenten KCB

Open House | Concertreeks Studenten KCB
Concert
Data
,
15:00
Location
Kleine Concertzaal, Kleine Zavel 5 Brussel
Price
Gratis toegang
Reservation
Geen reservatie vereist

Studenten krijgen de opportuniteit om zelf een programma op te stellen

In de Open House concerten kunnen studenten uit alle departementen van het conservatorium aanvragen indienen tot een project. Dit kan gaan van kamermuziek tot solo repertoire, jazz, improvisatie, hedendaagse muziek,... De concerten bieden meer kansen tot podiumervaring voor studenten en stimuleren we ook meer studentondernemerschap dankzij het creëren van projecten buiten het schoolcurriculum. 

Meerdere projectvoorstellen zullen worden geselecteerd en samengegoten in één programma om zo een groot concert te presenteren voor extern publiek. Dit zal ook de mogelijkheid geven om in contact te komen met concert-programmatoren, die eventueel geïnteresseerd zouden zijn om, al dan niet een een deel van, het programma ook buiten het conservatorium te presenteren.

Studenten die deze keer spelen:

 • Duo Kluza-Sporniak: Ravel - Sonata for violin and cello
 • Feel Huge / Huge Feel: https://hugefeel.bandcamp.com/releases
 • Passo a passo: Baroque dances on the baroque guitar
 • Ana Medina: https://youtu.be/5KWbTYwbWqw
 • Evigs: https://soundcloud.com/evigs/sets/evigs...

Covid Safe Ticket?

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen en dit op een aangename en veilige manier. Het KCB gebruikt voor dit evenement dan ook het Covid Safe Ticket.

Goed om te weten:

 • Bereid jouw bezoek nu al voor en bekijk de webpagina over het Covid Safe Ticket. Dit ticket kan ook afgeprint worden.
   
 • Stel dat je niet aan een Covid Safe Ticket geraakt, dan kan je een negatieve test voorleggen die geldig moet zijn binnen de beperkte uren van staalafname. De uren zijn afhankelijk van welke soort test er gebruikt is geweest. Zo'n test kan iedereen verkrijgen bij een apotheker of dokter. Zie hier voor meer info. 
   
 • Iedereen die deel uitmaakt van het publiek moet een geldig Covid Safe Ticket of een negatieve test voorleggen, gedurende het hele evenement moet men het mondmasker aanhouden.

Omdat we ergens tussen de onderwijs – en cultuursector zweven en ook nog eens gevestigd zijn in Brussel, is het niet eenvoudig om deze richtlijnen in kaart te brengen, bovendien kunnen de maatregelen spoedig veranderen. We proberen jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren, zo kunnen we blijven musiceren. 

Deel dit