Opleidingen

Muziek

Het Koninklijk Conservatorium Brussel heeft een rijke traditie in het vormen van excellente musici met een ruime keuze aan opleidingen in verschillende disciplines. Onze docenten zijn echte ervaringsdeskundigen en zullen je helpen om het hoogst mogelijke niveau te bereiken! Klik op de foto voor meer informatie over onze muziekopleidingen.

Musical

Onze Musical opleiding is bekend tot ver buiten de landsgrenzen en heeft al heel wat bekende afgestudeerden opgeleverd. Een doorgedreven vorming door docenten die hun vak echt kennen in combinatie met een uitgebreide stagewerking is de basis van deze opleiding. Iets voor jou? Ontdek het door op de foto te klikken.

Verkorte Educatieve Opleidingen in de Kunsten

Heb je al een Master of Bachelor in de Kunsten op zak en zou jij graag een extra opleiding willen volgen die je de mogelijkheid geeft om jouw passie voor de kunsten te kunnen doorgeven? Of ben je momenteel aan de slag als leerkracht, maar wil je je kennis en vaardigheden binnen het artistiek onderwijs verder verdiepen? Deze opleiding is perfect te combineren met een (deeltijdse) job! Omdat je zelf het aantal deeltrajecten kan kiezen die je opneemt tijdens een academiejaar, praktisch toch!?