Opleidingen

Muziek

Het Koninklijk Conservatorium Brussel heeft een rijke traditie in het vormen van excellente musici met een ruime keuze aan opleidingen in verschillende disciplines. Onze docenten zijn echte ervaringsdeskundigen en zullen je helpen om het hoogst mogelijke niveau te bereiken! Klik op de foto voor meer informatie over onze muziekopleidingen.

Musical

Onze Musical opleiding is bekend tot ver buiten de landsgrenzen en heeft al heel wat bekende afgestudeerden opgeleverd. Een doorgedreven vorming door docenten die hun vak echt kennen in combinatie met een uitgebreide stagewerking is de basis van deze opleiding. Iets voor jou? Ontdek het door op de foto te klikken.

Verkorte Educatieve Bachelor Musical

Heb je al een diploma Musical op zak en wil jij jouw liefde voor de kunsten doorgeven? Dan kan je vanaf academiejaar 2019-2020 starten aan een Verkorte Educatieve Bachelor Musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en het RITCS. De Schools of Arts van de EhB slaan de handen in elkaar om jou op te leiden tot een gepassioneerde kunstenaar-leraar! Klik op de foto voor meer informatie.
Voorinschrijving mogelijk vanaf 26/06/2022. 

Educatieve Master Muziek en Podiumkunsten

Heb je al een diploma Muziek op zak en wil jij jouw liefde voor de kunsten doorgeven? Dan kan je vanaf academiejaar 2019-2020 starten aan een Educatieve Master Muziek en Podiumkunsten aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en het RITCS. De Schools of Arts van de EhB slaan de handen in elkaar om jou op te leiden tot een gepassioneerde kunstenaar-leraar! Klik op de foto voor meer informatie. 
Voorinschrijving mogelijk vanaf 26/06/2022.