Studeren

Studeren aan het KCB, een goede keuze voor je toekomst! Wil jij ook graag aan voor je muzikale passie en Muziek, Musical of een lerarenopleiding volgen in Brussel? Ontdek dan hier alle informatie over studeren aan het Koninklijk Conservatorium Brussel.

Inschrijven en Toelatingsproeven

Om je in te kunnen schrijven aan het Conservatorium moet je eerst een artistieke toelatingsproef afleggen. Alle informatie over de toelatingsproeven en je inschrijving kan je hier terug vinden.

Verloop van je studies

Alle informatie over het verloop van je studies zoals hoe het nu juist zit met het systeem van de studiepunten kan je hier terug vinden.

Studentenbegeleiding

Bij de studentenbegeleider kun je terecht om te praten in alle rust en vertrouwen over alles wat een impact heeft op jouw welzijn en/of op je studieprestaties. Bekijk hier hoe je in contact komt.

Academische jaarkalender

De academische jaarkalender met alle data zoals de start van de lessen, vakanties, examenperiodes en dergelijke kan je hier terug vinden.

Studentenraad

Vragen of suggesties tijdens je studie? De studentenraad staat voor je klaar om je bij te staan en te helpen. Ontdek hier hoe zij jou kunnen helpen.

Internationalisering

Zin in een internationaal avontuur in het buitenland? Ontdek hier de mogelijkheden van ons internationalisering programma. 

STUVO

De dienst Studentenvoorzieningen van EHB staat klaar voor al jouw vragen die niets met de leerstof te maken hebben. Al hun diensten en services kan je hier terug vinden.

Kwaliteitszorg

Hier kan je alle informatie over onze inspanningen rond kwaliteitszorg terug vinden.