Digitaal Infomoment | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN

Digitaal Infomoment | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN
Opendeurdag
Data
,
11:00
to
12:00
Location
DIGITAAL link wordt de dag zelf gecommuniceerd via mail
Price
Gratis

Digitaal Infomoment, het nieuwe normaal

Deze coronatijden hebben niet enkel ons dagdagelijks leven veranderd maar de hele samenleving. Dit veroorzaakt veel onzekerheden en roept veel vragen op. Het Koninklijk Conservatorium Brussel evolueert mee en wilt jou zo goed mogelijk opweg helpen met het maken van deze belangrijke keuze: voor welke studie ga jij gaan?

Heb je al een Master of Bachelor in de Kunsten op zak en zou jij graag een extra opleiding willen volgen die je de mogelijkheid geeft om jouw liefde voor de kunsten te kunnen doorgeven

Dan hebben we goed nieuws voor jou!
Op zaterdag 26 juni 2021 van 11u00 tot 12u00 organiseren we samen met het RITCS een digitaal infomoment waar je met al je vragen terecht kan over onze Educatieve Opleidingen.

De opleiding Musical heeft ook zijn digitale infodag op 26 juni 2021.

 

Sinds het academiejaar 2019-2020 bundelen het Koninklijk Conservatorium Brussel en het RITCS, Schools of Arts van de Erasmushogeschool Brussel, hun krachten om jou op te leiden tot een gepassioneerde kunstenaar-leraar via de opleidingen:

Deze opleidingen zijn geschikt voor elke kunstenaar die een positieve keuze wil maken om als kunstenaar-leraar aan de slag te gaan en vanuit haar of zijn engagement de eigen artistieke kennis te vertalen naar de samenleving via het onderwijs, community-art, educatief of sociaal-artistiek werk.

Digitaal Infomoment | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN
Digitaal Infomoment | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN

Wat kan je verwachten op 26 juni 2021?

Een team van docenten, studenten en personeel staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via het medium van jouw keuze!

Op je gemak je vraag typen via een één op één chat in je pyjama?
Of liever een video gesprek met - wie weet - jouw toekomstige docent?

Gedurende het hele infomoment kun je chatten met docenten, studenten en opleidingshoofd van de Educatieve Opleidingen en ondersteunende diensten (Stuvo, Brik, studentenraad, secretariaat,...).

De Zoom sessies hebben bepaalde thema's:

  • 11:00-12:00 => Zoomsessie met vakgroepverantwoordelijke Tim De Keersmaecker. Wat kan je verwachten van de Educatieve Master en Verkorte Educatieve Bachelor AUDIOVISUELE KUNSTEN?
     

  • 11:00-12:00 => Zoomsessie met vakgroepverantwoordelijke Jan Geers. Wat kan je verwachten van Educatieve Master PODIUMKUNSTEN (drama)?
     

  • 11:00-12:00 => Zoomsessie met opleidingshoofd Ruth Rondas. Wat kan je verwachten van Educatieve Master MUZIEK en Verkorte Educatieve Bachelor MUSICAL?

Een digitale bibliotheek

Ben je gewoonweg nieuwsgierig naar wat het Koninklijk Conservatorium Brussel allemaal te bieden heeft? Een digitale bibliotheek met een waaier aan video's, foto's, programmaboekjes, affiches, ... van ontelbare projecten die het Koninklijk Conservatorium Brussel jaarlijks organiseert, wordt tentoongesteld om door jou uitgepluisd te worden.

Kortom alles wat je te weten wilt komen over onze EDUCATIEVE OPLEIDINGEN.

Praktische zaken

Waar? Voor jouw computerscherm op deze webpagina.

Wanneer? Op zaterdag 26 juni, van 11:00-12:00 (tijdzone UTC + 2).

Registreren? Wij vragen om je in te schrijven voor dit digitaal infomoment, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op jouw - virtuele - komst.

Digitaal Infomoment | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN
Digitaal Infomoment | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN

Schrijf je hier in voor het Digitaal Infomoment van de EDUCATIEVE OPLEIDINGEN

Ik wens meer te weten te komen over de volgende studie(s)
Welke omschrijving past het best bij jouw situatie
Het liefst chat/spreek ik met een
Het liefst stel ik een vraag op deze manier(en)
Via welke kanalen ben je op de hoogte gebracht van dit event
Ik wens op de hoogte te blijven omtrent toelatingsproeven, voorstellingen, masterclasses,... van het Koninklijk Conservatorium Brussel
Deel dit