Digitale Infodag, het nieuwe normaal

Digitale Infodag 27 juni 2020
Opendeurdag
Data
,
10:00
to
13:00
Location
Voor jouw computerscherm
Price
Gratis

Digitale Infodag, het nieuwe normaal

Klik hier om deel te nemen aan de Digitale Infodag.

Deze coronatijden hebben ons dagdagelijks leven veranderd. Dit veroorzaakt veel onzekerheden en roept veel vragen op. Het Koninklijk Conservatorium Brussel verandert deze tegenslag in een opportuniteit.

 

Op zaterdag 27 juni 2020 organiseert het Koninklijk Conservatorium Brussel zijn tweede Digitale Infodag! De afdelingen Musical en Educatieve Opleidingen zijn vertegenwoordigd. De Muziek afdeling deze keer niet.

 

Wat kan je verwachten?

Een team van docenten, studenten en personeel staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via het medium van jouw keuze.

Op je gemak je vraag typen via een één op één chat in je pyjama? Of liever een video gesprek met - wie weet - jouw toekomstige docent?

Ben je gewoonweg nieuwsgierig naar wat het Koninklijk Conservatorium Brussel allemaal te bieden heeft? Een digitale bibliotheek met een waaier aan video's, foto's, programmaboekjes, affiches, ... van ontelbare projecten die het Koninklijk Conservatorium Brussel jaarlijks organiseert, wordt tentoongesteld om door jou uitgepluisd te worden.

Kortom alles wat je te weten wilt komen over onze studies:

 • Musical
 • Educatieve Opleidingen
  • Educatieve Master Muziek
  • Educatieve Master Podiumkunsten
  • Verkorte Educatieve Bachelor Musical
  • Educatieve Master Audiovisuele Kunsten
  • Verkorte Educatieve Bachelor Audiovisuele Kunsten

 

Praktische zaken

Waar? Voor jouw computerscherm op deze webpagina.

Wanneer? Op zaterdag 27 juni van 10u00 tot 13u00 (tijdzone UTC + 2).

 

Wij vragen om je vrijblijvend in te schrijven voor deze digitale opendeurdag, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op jouw - virtuele - komst.

Deel dit