Digitale Infodag | MUSICAL

Digitale Infodag | MUSICAL
Opendeurdag
Data
,
10:00
to
14:00
Price
Gratis

Digitale Infodag, het nieuwe normaal

Deze coronatijden hebben niet enkel ons dagdagelijks leven veranderd maar de hele samenleving. Dit veroorzaakt veel onzekerheden en roept veel vragen op. Het Koninklijk Conservatorium Brussel evolueert mee en wilt jou zo goed mogelijk opweg helpen met het maken van deze belangrijke keuze: voor welke studie kies jij?

Op zaterdag 26 juni 2021 organiseert het Koninklijk Conservatorium Brussel een Digitale Infodag! De afdeling Musical is dan vertegenwoordigd van 10:00-14:00 (tijdzone UTC + 2).

De afdeling van de Educatieve Opleidingen (een opleiding van het RITCS & KCB) heeft ook zijn digitale infodag op 26 juni 2021.

Digitale Infodag | MUSICAL

Wat kan je verwachten op 26 juni 2021?

Een team van docenten, studenten en personeel staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via het medium van jouw keuze!

Op je gemak je vraag typen via een één op één chat in je pyjama?
Of liever een video gesprek met - wie weet - jouw toekomstige docent?

Gedurende de hele infodag (10:00-14:00) kun je chatten met docenten, studenten en opleidingshoofd van de opleiding Musical en ondersteunende diensten (Stuvo, Brik, studentenraad, secretariaat,...).

De Zoom sessies hebben bepaalde tijdsloten en onderwerpen:

 • 10:00-11:00 => Zoomsessie met huidige student(en) Musical. Zij weten hoe het er ECHT aan toe gaat tijdens de opleiding.
   

 • 11:00-11:45 => Zoomsessie met Opleidingshoofd: Lulu Aertgeerts. Zij geeft jou een perfect beeld van de professionele bachelor in zijn geheel.
   

 • 11:30-12:30 => Zoomsessie met docenten Etienne Van Geel en Adam Solya. Wat kan je verwachten van je praktijklessen DANS?
   

 • 11:30-12:30 => Zoomsessie met docent Karel Deruwe. Wat kan je verwachten van je praktijklessen SPEL?
   

 • 11:30-13:00 => Zoomsessie met docent Pascale De Turck. Wat kan je verwachten van je praktijklessen ZANG? Er is ook de mogelijkheid om een individuele online zangtest af te leggen en jouw keuzesong voor auditie te bespreken.

  • Er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar voor de individuele zangtest, duid de keuze 'zangtest' aan terwijl je jezelf registreert voor deze Digitale Infodag.

 

 • 12:00-13:00 => Zoomsessie met iemand van het studentensecretariaat. Alles over inschrijvingen, batalingen, diploma's,...
   

 • 13:00-14:00 => Zoomsessie met Opleidingshoofd: Lulu Aertgeerts. Zij vertelt jou alles over het schakeljaar en de Master Musical die er binnenkort aankomt.

Digitale Infodag | MUSICAL

Een digitale bibliotheek

Ben je gewoonweg nieuwsgierig naar wat het Koninklijk Conservatorium Brussel allemaal te bieden heeft? Een digitale bibliotheek met een waaier aan video's, foto's, programmaboekjes, affiches, ... van ontelbare projecten die het Koninklijk Conservatorium Brussel jaarlijks organiseert, wordt tentoongesteld om door jou uitgepluisd te worden.

Kortom alles wat je te weten wilt komen over onze opleiding MUSICAL.

Deze opleiding wordt bovendien een Master vanaf het academiejaar 2022-2023!

Digitale Infodag | MUSICAL

Praktische zaken

Waar? Voor jouw computerscherm op deze webpagina.

Wanneer? Op zaterdag 26 juni, van 10:00-14:00 (tijdzone UTC + 2).

Registreren? Wij vragen om je in te schrijven voor deze digitale infodag, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op jouw - virtuele - komst.

Kan je niet komen maar heb je wel vragen? Geen probleem, stuur dan een mail naar het opleidingshoofd Lulu Aertgeerts.
Digitale Infodag | MUSICAL

Schrijf je hier in voor de Digitale Infodag van MUSICAL

Deel dit