Digitale Infodag | MUSICAL

Digitale Infodag 13 maart 2021
Opendeurdag
Data
,
10:00
to
14:00
Location
Klik hier om deel te nemen aan de Digitale Infodag van Musical
Price
Gratis

Digitale Infodag, het nieuwe normaal

Klik hier om deel te nemen aan de Digitale Infodag van Musical

 

Deze coronatijden hebben ons dagdagelijks leven veranderd. Dit veroorzaakt veel onzekerheden en roept veel vragen op. Het Koninklijk Conservatorium Brussel verandert deze tegenslag in een opportuniteit.

Op zaterdag 13 maart 2021 organiseert het Koninklijk Conservatorium Brussel een Digitale Infodag! De afdelingen Musical is dan vertegenwoordigd van 10:00-14:00 (tijdzone UTC + 2).

De afdeling Muziek (compositie, directie, schriftuur en instrument, klassiek, jazz & historisch) heeft zijn digitale infodag op zondag 14 maart 2021.
De afdeling van de Educatieve Opleidingen (een opleiding van het RITCS & KCB) heeft zijn digitale infodag op 17 maart 2021.


Wat kan je verwachten op 13 maart 2021?

Een team van docenten, studenten en personeel staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via het medium van jouw keuze!

Op je gemak je vraag typen via een één op één chat in je pyjama?
Of liever een video gesprek met - wie weet - jouw toekomstige docent?

Gedurende de hele infodag kun je chatten met docenten, studenten en opleidingshoofd van de opleiding Musical en ondersteunende diensten (Stuvo, Brik, studentenraad, secretariaat,...).
De Zoom sessies hebben bepaalde uren:

 • 10:00-11:00 => Zoom sessie met huidige student(en) Musical. Zij weten hoe het er ECHT aan toe gaat tijdens de opleiding.
   

 • 11:00-12:00 => Zoom sessie met docent Zang: Inge Minten. Je kan digitaal een zangtest afleggen als je dit wenst.
   

 • 11:00-12:00 => Zoom sessie met Opleidingshoofd: Lulu Aertgeerts. Zij geeft jou een perfect beeld van de opleiding in zijn geheel.
   

 • 12:00-13:00 => Zoom sessie met een docent. Wat kan je verwachten van je praktijklessen?
   

 • 13:00-14:00 => Zoom sessie met docent Zang: Inge Minten. Je kan digitaal een zangtest afleggen als je dit wenst.

  • Brik | servicedesk voor studenten in Brussel omtrent huisvesting, mobiliteit, stadsleven en evenementen => 10:00-12:00

  • Brik | servicedesk voor studenten in Brussel omtrent huisvesting, mobiliteit, stadsleven en evenementen => 12:00-14:00

Ben je gewoonweg nieuwsgierig naar wat het Koninklijk Conservatorium Brussel allemaal te bieden heeft? Een digitale bibliotheek met een waaier aan video's, foto's, programmaboekjes, affiches, ... van ontelbare projecten die het Koninklijk Conservatorium Brussel jaarlijks organiseert, wordt tentoongesteld om door jou uitgepluisd te worden.

Kortom alles wat je te weten wilt komen over onze opleiding MUSICAL.


Praktische zaken

Waar? Voor jouw computerscherm op deze webpagina.

Wanneer? Op zaterdag 13 maart, van 10:00-14:00 (tijdzone UTC + 2).

 

Wij vragen om je in te schrijven voor deze digitale opendeurdag, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op jouw - virtuele - komst.

Schrijf je hier in voor de Digitale Infodag van MUSICAL

Deel dit