Internationale Digitale Infodag | Muziek & Musical

Welkom aan het KCB

Hallo daar! Welkom aan het Koninklijk Conservatorium Brussel.

Een video gesprek is een veel makkelijkere manier om je vragen te stellen en elkaar te begrijpen.
Kom gerust digitaal binnenwandelen, we willen je graag ontmoeten en verder opweg helpen.

De meetings worden georganiseerd via MS Teams. Je hoeft hiervoor geen software te installeren. Controleer wel even op voorhand of je camera en microfoon werken. Je kan op ieder moment de meetings binnenkomen. Respecteer wel de andere aanwezigen als er op dat moment al een gesprek aan de gang is. 
Op drukke momenten is het ook handig om je vragen te stellen via de chatfunctie, dan komen onze medewerkers hier zo snel mogelijk op terug.

Kom gerust binnen in het interessegebied van jouw keuze!

Musical digitale infodag 2022 KCB

Videogesprekken omtrent de opleiding MUSICAL

10:00-11:00 => Videogesprek met huidige studenten Musical. Zij weten hoe het er ECHT aan toe gaat tijdens de opleiding. Kom digitaal binnenwandelen.
 
11:00-11:45 => Videogesprek met Opleidingshoofd Musical: Lulu Aertgeerts. Zij geeft jou een perfect beeld van de professionele bachelor in zijn geheel. Kom digitaal binnenwandelen.
 
11:30-13:00 => Videogesprek met docenten Musical. Wat kan je verwachten van je praktijklessen DANSKom digitaal binnenwandelen.
 
11:30-13:00 => Videogesprek met docenten Musical. Wat kan je verwachten van je praktijklessen SPELKom digitaal binnenwandelen.
 
11:30-13:00 => Videogesprek met docenten Musical. Wat kan je verwachten van je praktijklessen ZANGKom digitaal binnenwandelen.

11:30-13:00 => Videogesprek met docenten Musical. Leg een individuele online zangtest af en bespreek jouw keuzesong voor auditie. Kom digitaal binnenwandelen.
Er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar voor de individuele zangtest, duid de keuze 'zangtest' aan terwijl je jezelf registreert voor deze Digitale Infodag.

12:00-13:00 => Videogesprek over inschrijvingen, batalingen, diploma's, koten, aangepast studieprogramma, ...

 
13:00-13:45 => Videogesprek met Opleidingshoofd Musical: Lulu Aertgeerts. Zij vertelt jou alles over het schakeljaar en de Master Musical die van start gaat in het academiejaar 2022-2023. Kom digitaal binnenwandelen.
 
13:00-13:45 => Videogesprek met huidige studenten Musical. Zij weten hoe het er ECHT aan toe gaat tijdens de opleiding. Kom digitaal binnenwandelen.

De opleidingsfolder van Musical download je hier.
Muziek digitale infodag 2022 KCB

Videogesprekken omtrent de opleiding MUZIEK

09:00-09:30 => Videogesprek met huidige studenten Muziek. Zij weten hoe het er ECHT aan toe gaat tijdens de opleiding. Kom digitaal binnenwandelen.
 
09:30-10:15 => Videogesprek met Opleidingshoofd Muziek: Peter Swinnen. Hij geeft jou een perfect beeld van de opleiding Muziek in zijn geheel. Kom digitaal binnenwandelen.
 
10:15-11:45 => Verschillende ruimtes met domeinhoofden Muziek. Wat kan je verwachten van:


11:45-13:15 => Videogesprek over inschrijvingen, batalingen, diploma's, koten, instrumentenverhuur, aangepast studieprogramma, ...

De opleidingsfolder van Muziek download je hier.