Infodag | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN

Infodag | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN
Opendeurdag
Data
,
10:00
to
12:00
Location
De Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/85626052126?pwd=SUlGVUZHOE5mWk5ET2lJUndQWUdEZz09
Price
Gratis

Word Kunstenaar-leraar!

Klick hier om deel te nemen aan de Infodag.

Deze coronatijden hebben niet enkel ons dagdagelijks leven veranderd maar de hele samenleving. Dit veroorzaakt veel onzekerheden en roept veel vragen op. Het Koninklijk Conservatorium Brussel evolueert mee en wilt jou zo goed mogelijk opweg helpen met het maken van deze belangrijke keuze: voor welke studie kies jij?

Heb je al een Master of Bachelor in de Kunsten op zak en zou jij graag een extra opleiding willen volgen die je de mogelijkheid geeft om jouw liefde voor de kunsten te kunnen doorgeven?
Of ben je momenteel al aan de slag als leerkracht, maar wil je je kennis en vaardigheden binnen het artistiek onderwijs verder verdiepen?

Daarbovenop is deze opleiding perfect te combineren met een (deeltijdse) job! Omdat je zelf het aantal deeltrajecten kan kiezen die je opneemt tijdens een academiejaar, praktisch toch!? 

Op zaterdag 11 september 2021 van 10u00 tot 12u00 organiseren we samen met RITCS en EhB een infodag waar je met al je vragen terecht kan over onze Educatieve Opleidingen.

De afdelingen Musical en Muziek (Klassiek, Jazz & Historisch) hebben op een later moment infodagen. Deze worden zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Verloop van de infodag

Alles gebeurt via Zoom, elke Educatieve Opleiding heeft zijn eigen tijdslot:

  • Verkorte Educatieve Bachelor MUSICAL => 10:00-12:00
  • Verkorte Educatieve Master DRAMA => 10:00-11:00
  • Verkorte Educatieve Bachelor & Educatieve Master AUDIOVISUELE KUNSTEN => 10:00-12:00
  • Verkorte Educatieve Master MUZIEK => 10:00-12:00
Schrijf je hier in en krijg de Zoomlink naar de infodag!
Infodag | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN
Infodag | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN

Educatieve Opleidingen?

Sinds het academiejaar 2019-2020 bundelen het Koninklijk Conservatorium Brussel en het RITCS, Schools of Arts van de Erasmushogeschool Brussel, hun krachten om jou op te leiden tot een gepassioneerde Kunstenaar-leraar via de opleidingen:

Deze opleidingen zijn geschikt voor elke kunstenaar die een positieve keuze wil maken om als Kunstenaar-leraar aan de slag te gaan en vanuit haar of zijn engagement de eigen artistieke kennis te vertalen naar de samenleving via het onderwijs, community-art, educatief of sociaal-artistiek werk.

Wist je al dat deze opleiding perfect te combineren valt met een (deeltijdse) job?

Infodag | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN
Infodag | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN
Deel dit