Stress en ik: op weg naar verandering | Workshop Studentenbegeleider

Stress en ik: op weg naar verandering | Workshop Studentenbegeleider KCB 2022
Masterclass
Data
,
15:00
to
17:00
Location
Lokaal 042, Kleine Zavel 5, 1000 Brussel
Prijs
Gratis toegang
Reservation
Reservatie vereist via mail: vera.van.mierlo@ehb.be | Covid-19 maatregelen onderaan deze webpagina

Stress en ik: op weg naar verandering

We gaan in kleine groep samen aan de slag en oefenen enkele strategieën en technieken waar je zelf mee verder kan. Je leert hoe stress en veerkracht 'werkt' en hoe je stappen kan zetten naar blijvende verandering. Maximum 10 deelnemers.

Deze workshop wordt enkel gegeven in het Engels.

Covid Safe Ticket?

Voor kleinere evenementen in het kader van het curriculum zoals; caleidoscopen, workshops, lezingen en Masterclasses is er geen Covid Safe Ticket nodig. 

Het aantal toegelaten personen is afhankelijk van het lokaal en zal nooit het maximum van 50 overstijgen. Iedereen moet te allen tijde een mondmasker dragen gedurende het evenement en de social distancing respecteren.

Het event bijwonen is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als het maximum van aanwezigen behaald is, wordt jou helaas de toegang tot het event ontzegd.

Omdat we ergens tussen de onderwijs – en cultuursector zweven en ook nog eens gevestigd zijn in Brussel, is het niet eenvoudig om deze richtlijnen in kaart te brengen, bovendien kunnen de maatregelen spoedig veranderen. We proberen jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren, zo kunnen we blijven musiceren.

Deel dit