Musical | Onderzoeksdag

Musical | Onderzoeksdag KCB 2024 (f Lauranne Cleenwerck)
Onderzoeksdagen
Data
,
10:00
to
17:00
Location
Campus Kaai, Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht
Prijs
Gratis toegang
Reservation
Geen reservatie vereist

Deze onderzoeksdag bestaat uit lezingen van onderzoekers uit het werkveld. De lezingen zullen afgewisseld worden door musical intermezzo's en afsluiten doen we met een gezellige kaas- en wijnavond waarbij de Musical-alumni van harte welkom is.

Onderzoekers en sprekers worden binnenkort bekendgemaakt.

Deze onderzoeksdag is medegeorganiseerd door Opleidingshoofd Musical, Lulu Aertgeerts en onderzoekscoördinator, Kristin Van den Buys

Door onderzoeksvakken in de curricula van schakeljaar en master op te nemen wil de opleiding de mogelijkheid verschaffen aan studenten om af te studeren als autonome, onderzoekende kunstenaars, die hun eigen projecten op touw kunnen zetten en een weerwoord kunnen bieden op de huidige beoefening van de Musical Kunsten die eerder gesitueerd is in de commerciële sfeer. Deze tak van onze sector wordt zeker niet onderschat: de producties zijn laagdrempelig, en lokken veel volk naar het theater. Daarbij worden deze producties uiterst professioneel op de scène gebracht, en verschaffen ze werk aan veel van onze alumni. Het staat buiten kijf dat sommige studenten aan de bacheloropleiding beginnen om hun droom waar te maken en te schitteren in deze producties. Door onze studenten op te leiden tot uitstekende uitvoerende Musical artiesten, helpen wij met trots hun droom waar te maken.

Lulu Aertgeerts
Lulu Aertgeerts
Opleidingshoofd Musical KCB
Deel dit