Second International Chopin Competition on Period Instruments | Concert

Second International Chopin Competition on Period Instruments | Concert KCB 2023
Concert
Data
,
16:30
Location
Concertzaal, Regentschapsstraat 30, 1000 Brussel
Prijs
€10 / €5 / €0

Chopin and his Europe

De tweedaags openbare voorbereidende masterclasses voor de International Chopin Competition on Period Instruments worden gevolgd door een concert met Edoardo Torbianelli, Wojciech Switała, Piet Kuijken en twee à drie deelnemende studenten in de grote Concertzaal van het Koninklijk Conservatorium in Brussel.

Music Talk | 18:00

Het concert wordt gevolgd door een gesprek onder leiding van Waldo Geuns met de gastpianisten en Joanna Bokszczanin (verantwoordelijk voor het Chopin Concours) over de uitvoering van het romantische repertoire op historische piano's.

Dit concert gaat vooraf aan een voorbereidende masterclass voor de International Chopin Competition on Period Instruments.

Kortingstarieven

Welk ticket moet ik reserveren (€10 / €5 / €0)?

Voor wie is het €0?
Dit event is gratis voor kinderen onder de 12 jaar, alsook voor werknemers en studenten van het KCBCrBRITCS en EhB, zij mogen een tweede persoon naar keuze gratis meenemen om ze kennis te laten maken met onze prachtige instelling. Breng zeker het adequate identiteitsbewijs mee.

Voor wie is het €5?
Wij bieden een kortingstarief aan van €5 voor senioren (+65), studenten van andere instellingen en groepen vanaf 10 personen. Breng zeker uw identiteitsbewijs mee.

Voor wie is het €10?
Alle personen die buiten bovenstaande categorieën vallen, zullen een ticket aan de prijs van €10 moeten reserveren.

Deel dit