Second International Chopin Competition on Period Instruments | Masterclass

Second International Chopin Competition on Period Instruments | Masterclass KCB 2023
Masterclass
Data
,
10:00
to
17:30
,
9:00
to
14:00
Location
KCB: Regentschapsstraat 30 (Concertzaal & Lokaal A112), Kleine Zavel 5 (Kleine Concertzaal, Tempel & Lokaal 169), 1000 Brussel
Prijs
Gratis toegang voor iedereen
Reservation
De registratie is afgesloten. Je kan nog een mail sturen naar: pieter.kuijken@ehb.be

Voorbereidende Masterclass

Een tweedaags evenement met openbare masterclasses met Edoardo Torbianelli, Wojciech Świtała en Piet Kuijken. Het Koninklijk Conservatorium Brussel nodigt studenten uit die geïnteresseerd zijn in historisch geïnformeerd pianospel om deel te nemen aan dit internationale evenement dat volledig gewijd is aan de muziek van Fryderyk Chopin en dat voorbereidt op de Second International Chopin Competition on Historical Instruments te Warschau (5-15 oktober 2023). De begeleidende docenten zullen met de deelnemers werken aan de uitvoering van Chopins muziek op de fortepiano.

Deze masterclass wordt medegeorganiseerd door docent Piet Kuijken. In samenwerking met het Fryderyk Chopin Instituut in Warschau, het Ministerie van Cultuur en Nationaal Erfgoed (Polen) en het Pools Instituut in Brussel.

De masterclasses worden gevolgd door een concert met Edoardo Torbianelli, Wojciech Switała, Piet Kujiken en twee à drie deelnemende studenten.

 

Deel dit