Digitaal Infomoment: Educatieve Opleidingen van dichtbij

Welkom op het Digitale Infomoment van de Educatieve Opleidingen!

Een team van docenten, studenten en personeel staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via het medium van jouw keuze!

Op je gemak je vraag typen via een één op één chat in je pyjama?
Of liever een video gesprek met - wie weet - jouw toekomstige docent?
Vergeet de digitale bibliotheek niet!

Digitaal Infomoment | EDUCATIEVE OPLEIDINGEN

Ik wil Chatten (al typend)

Gedurende het hele infomoment (10:00-13:00) kun je chatten met docenten, studenten en opleidingshoofd van de Educatieve Opleidingen en ondersteunende diensten (Stuvo, secretariaat,...).

 

 

Ik wil Zoomen (video)

Kom HIER binnen in de digitale hoofdruimte, daar word je doorverwezen naar de ruimte van jouw keuze.

De Zoom sessies hebben bepaalde tijdsloten en onderwerpen:

  • 11:00-12:00 => Zoomsessie met huidige studenten Educatieve Opleidingen. Zij weten hoe het er ECHT aan toe gaat tijdens de opleiding.

 

  • 11:00-12:00 => Zoomsessie met vakgroepverantwoordelijke Tim De Keersmaecker. Wat kan je verwachten van de Educatieve Master en Verkorte Educatieve Bachelor AUDIOVISUELE KUNSTEN?

 

  • 11:00-12:00 => Zoomsessie met vakgroepverantwoordelijke Jan Geers. Wat kan je verwachten van Educatieve Master PODIUMKUNSTEN (drama)?

 

  • 11:00-12:00 => Zoomsessie met opleidingshoofd Ruth Rondas. Wat kan je verwachten van Educatieve Master MUZIEK en Verkorte Educatieve Bachelor MUSICAL?

 

  • 12:00-13:00 => Zoomsessie met iemand van het studentensecretariaat. Alles over inschrijvingen, batalingen, diploma's,...

Zo veel keuze!

Sinds het academiejaar 2019-2020 bundelen het Koninklijk Conservatorium Brussel en het RITCS, Schools of Arts van de Erasmushogeschool Brussel, hun krachten om jou op te leiden tot een gepassioneerde kunstenaar-leraar via de opleidingen:
 

Deze opleidingen zijn geschikt voor elke kunstenaar die een positieve keuze wil maken om als kunstenaar-leraar aan de slag te gaan en vanuit haar of zijn engagement de eigen artistieke kennis te vertalen naar de samenleving via het onderwijs, community-art, educatief of sociaal-artistiek werk.

Digitaal Infomoment: Educatieve Opleidingen van dichtbij