Lotto jazz weekend (f Bart De Nolf)
Verhaal

Jazzafdeling KCB op het Lotto Brussels Jazz Weekend

Vorig weekend vond het Lotto Brussels Jazz Weekend 2023 plaats en uiteraard was ook KCB prominent aanwezig. Op zaterdag 27 mei traden onze studenten heel de dag op aan het Oud Korenhuis. Onder de Brusselse zonnestralen gaven ze het beste van zichzelf voor een enthousiast publiek. Een moment waar ze lang naar hebben uitgekeken. 

Zeven ensembles

Maar liefst zeven student ensembles traden er op: studenten van Stéphane Galland, Diederik Wissels, Dirk Schreurs, David Linx, Christophe Wallemme en Peter van Marle. Elk speelden ze een set van 30 à 45 minuten.

Banda Bruselas (f Maud Hallot)

Banda Bruselas als feestelijke afsluiter

Afsluiten deden onze studenten met hun latin band "Banda Bruselas" onder leiding van docent Peter van Marle, waarbij het onmogelijk is om op je stoel te blijven zitten. Al snel haalde het publiek hun salsa dance moves boven en dansten met passie tot in de late uurtjes. Wat een feest!

Het Lotto Brussels Jazz Weekend is een moment waar de studenten wekenlang voor hebben geoefend met hun docenten. Deelnemen aan dit jazzfestival is dé ideale voorbereiding op een professionele carrière als muzikant. Hiermee leren ze zich te begeven in de bekende Brusselse jazzscene.

Bart De Nolf
Bart De Nolf
Domeinhoofd Jazz
Lotto Brussels Jazz Weekend (f Bart De Nolf)
Lotto Brussels Jazz Weekend (f Bart De Nolf)
Lotto Brussels Jazz Weekend (f Bart De Nolf)
Deel dit