Gudrun Hinze | Masterclass Piccolo

Gudrun Hinze | Masterclass Piccolo KCB 2022
Masterclass
Data
,
10:00
to
17:00
,
10:00
to
17:00
Location
Kleine Concertzaal, Kleine Zavel 5, 1000 Brussel
Prijs
Gratis toegang
Reservation
Geen reservatie vereist

Gudrun Hinze

Gudrun Hinze studeerde dwarsfluit en piccolo in Düsseldorf en Essen. Na engagementen bij het WDR Symfonieorchester Köln en het MDR Symfonieorchester Leipzig aanvaardde zij in 1993 de positie van eerste piccoliste in het Gewandhausorchester Leipzig. Sinds 1999 is ze ook piccoliste in het Bayreuth Festival Orkest.

Hinze is piccolo-instructeur aan de Universiteit voor Muziek en Uitvoerende Kunsten München en geeft masterclasses piccolo. Twee CD's met werken uit de piccololiteratuur documenteren haar solo-engagementen, één uitgebracht op het Berlin Classics label in 2006 en de andere op Talanton Records in 2010.

Ze is een stichtend lid en de piccolo specialist van Quintessenz fluitensemble. Ze heeft zich ook ontwikkeld tot een volleerd arrangeur voor haar kwintetcollega's, aangezien er weinig originele stukken geschreven zijn voor dit type ensemble.

Deze Masterclass is medegeorganiseerd door onze docent piccolo, Katlijn Sergeant.

Kom hier meer te weten over Gudrun Hinze.

Covid Safe Ticket?

Voor kleinere evenementen in het kader van het curriculum zoals; caleidoscopen, workshops, lezingen en Masterclasses is er geen Covid Safe Ticket nodig. 

Het aantal toegelaten personen is afhankelijk van het lokaal en zal nooit het maximum van 50 overstijgen. Iedereen moet te allen tijde een mondmasker dragen gedurende het evenement en de social distancing respecteren.

Het event bijwonen is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als het maximum van aanwezigen behaald is, wordt jou helaas de toegang tot het event ontzegd.

Omdat we ergens tussen de onderwijs – en cultuursector zweven en ook nog eens gevestigd zijn in Brussel, is het niet eenvoudig om deze richtlijnen in kaart te brengen, bovendien kunnen de maatregelen spoedig veranderen. We proberen jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren, zo kunnen we blijven musiceren.

Deel dit