OPENLES & INFODAGEN

Openlesdagen

Wil je jouw toekomstige docenten ontmoeten vooraleer je onze dynamische studentengroep vervoegt? Dan ben je van harte welkom op een van onze kennismakingsactiviteiten! Onze docenten zijn musici uit de hele wereld en hebben jarenlange ervaring op het podium en als lesgevers.

 

Openlesdagen & infovergadering opleiding Muziek

Voor alle klassieke instrumenten, zang, compositie, directie en jazz:

Op zondag 3 maart 2019 om 14.30u gaan we in de Regentschapsstraat van start met de kick-off: een infomoment voor jou en jouw ouders. Dan staan de directeur, het opleidingshoofd Muziek en de mensen van het studentensecretariaat klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Om 16 u sluiten we dit moment af met een concert en een drankje.

 

Vanaf maandag 4 maart staan onze deuren de ganse week open om de sfeer op te snuiven tijdens verschillende lessen, zoals instrument, kamermuziek, AMV, muziekgeschiedenis,... We proberen je op dat moment een eigen voorspeelmoment aan te bieden. Of anders kan je de lessen passief volgen en een afspraak maken om nadien te komen voorspelen. 

 

De deadline voor registratie is jammer genoeg voorbij.

Als je informatie wilt, kom dan gerust naar onze infodag op zondag 3 maart om 14:30 uur.

 

 

 

Voor de Historical Informed Performance Practice afdeling (17°-19° eeuw):

Il Gardellino organiseert i.s.m. het Koninklijk Conservatorium Brussel een mini-workshop op 27 en 28 april, die kan gevolgd worden door een officiële KCB-toelatingsproef op maandag 29 april. Deze inschrijvingen worden gecentraliseerd via info@ilgardellino.be. Deelname kost € 50 (inclusief de administratieve kost voor de toelatingsproef op maandag).

 

Tenslotte willen we er ook op wijzen dat sommige van onze docenten masterclasses geven tijdens de Paasstage van Muzikamp.

 

We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten en wensen je alvast een boeiende kennismaking met het Koninklijk Conservatorium Brussel toe.

Helmut De Backer,

Opleidingshoofd muziek


Opendeurdag Musical

Opendeurdag: 16 maart 2019 vanaf 13:30u

Op 16 maart ben je welkom op de opendeurdag van de Musical opleiding! Om 13:30u gaat de dag van start in de Theaterzaal van Blok C op de Campus Kaai, Nijverheidskaai 170 te Anderlecht.

Op deze dag kan je kennismaken met docenten en studenten en kan je meer informatie krijgen over de toelatingsproeven en advies krijgen. Er zijn verschillende proeflessen en je kan een idee krijgen van hoe het er echt aan toegaat tijdens onze Musical opleiding. 

Deze dag is zo georganiseerd dat je een voorproevertje krijgt van zo veel mogelijk elementen die onze opleiding Musical aanbiedt! Daarom vragen we jou om aanwezig te zijn vanaf 13:30, zodat je niets hoeft te missen!

Hier kun je de planning vinden van de opendeurdag, tot dan!