OPENLES & INFODAGEN

Openlesdagen

Wil je jouw toekomstige docenten ontmoeten vooraleer je onze dynamische studentengroep vervoegt? Dan ben je van harte welkom op een van onze kennismakingsactiviteiten! Onze docenten zijn musici uit de hele wereld en hebben jarenlange ervaring op het podium en als lesgevers.

 

Openlesdagen & infonamiddag opleiding Muziek

Voor de Historical Informed Performance Practice afdeling (17°-19° eeuw):

Il Gardellino organiseert i.s.m. het Koninklijk Conservatorium Brussel een mini-workshop in het weekend van 27 en 28 juni 2020, die kan gevolgd worden door een officiële KCB-toelatingsproef op maandag 29 juni of dinsdag 30 juni 2020. Deze inschrijvingen worden gecentraliseerd via info@ilgardellino.be. Deelname kost € 50 (inclusief de administratieve kost voor de toelatingsproef op maandag).

Omwille van coronacrisis is de stage waar onze docenten masterclasses geven tijdens de Paasstage van Muzikamp geannuleerd.

 

We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten en wensen je alvast een boeiende kennismaking met het Koninklijk Conservatorium Brussel toe.

Helmut De Backer,
Opleidingshoofd Muziek

 

Opendeurdag Musical: vervangen door een digitale infodag

Binnenkort meer details!

 

Uitgesteld: Opendeurdag op zaterdag 25 april 2020 om 13:30

Op 25 april ben je welkom op de opendeurdag van de Musical opleiding! Om 13:30 gaat de dag van start in de Theaterzaal van Blok C op de Campus Kaai, Nijverheidskaai 170 te Anderlecht.

Op deze dag kan je kennismaken met docenten en studenten en kan je meer informatie krijgen over de toelatingsproeven en advies krijgen. Er zijn verschillende proeflessen en je kan een idee krijgen van hoe het er echt aan toe gaat tijdens onze Musical opleiding. 

Deze dag is zo georganiseerd dat je een voorproevertje krijgt van zo veel mogelijk elementen die onze opleiding Musical aanbiedt! Daarom vragen we jou om aanwezig te zijn vanaf 13:30, zodat je niets hoeft te missen!

Spoedig kun je hier de planning vinden van de opendeurdag, tot dan!

Lulu Aertgeerts,
Opleidingshoofd Musical