Mario Dani | Masterclass Hobo

Mario Dani | Masterclass Hobo KCB 2021
Masterclass
Data
,
10:00
to
17:00
,
10:00
to
17:00
Location
Verschillende locaties | zie onderaan
Prijs
Gratis toegang
Reservation
Geen reservatie vereist

Mario Dani

Mario Dani studeerde af in hobo met uitstekende cijfers aan het I.M.P. "R. Franci "van Siena, onder leiding van M ° A. Bianchi in 1987. Hij specialiseerde zich in hobo en kamermuziek aan de Muziekschool van Fiesole onder leiding van Maestro P. Borgonovo en G. Garbarino en, in hedendaagse muziek aan de Chigiana Academie van Siena, waar hij een cursus volgde voor SIMC onder leiding van Maestro G. Garbarino.

In 1988, meteen na zijn afstuderen, trad hij definitief toe tot het orkest "de muzikale middagen" van Milaan, waarmee hij een uitgebreid symfonisch, lyrisch en solorepertoire uitvoerde, zowel in Europa als in Azië en Afrika. Hij bekleedde de rollen van hobo en Engelse hoorn tot 2007.

Hij trad op met talrijke orkesten in prestigieuze Italiaanse theaters zoals Teatro alla Scala, Teatro Dal Verme, Teatro Ponchielli van Cremona, Teatro Donizetti van Bergamo, Auditorium van het RSI van Lugano, Teatro la Pergola in Florence. Hij heeft meegewerkt aan talrijke opnames en video's voor talrijke platenmaatschappijen zoals: Dynamic, Even Classic, La Bottega Discantica, RCS, Arcadia, Frame.

Deze Masterclass is medegeorganiseerd door onze docent hobo: Karel Schoofs.

Lees hier meer over Mario Dani.


Locaties

- 13/12/2021 => Tentoonstellingszaal, Regentschapsstraat 30, 1000 Brussel.
- 14/12/2021 => Lokaal 269, Kleine Zavel 5, 1000 Brussel.

Covid Safe Ticket?

Voor kleinere evenementen in het kader van het curriculum zoals; caleidoscopen, workshops, lezingen en Masterclasses is er geen Covid Safe Ticket nodig. 

Het aantal toegelaten personen is afhankelijk van het lokaal en zal nooit het maximum van 50 overstijgen. Iedereen moet te allen tijde een mondmasker dragen gedurende het evenement en de social distancing respecteren.

Het event bijwonen is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als het maximum van aanwezigen behaald is, wordt jou helaas de toegang tot het event ontzegd.

Omdat we ergens tussen de onderwijs – en cultuursector zweven en ook nog eens gevestigd zijn in Brussel, is het niet eenvoudig om deze richtlijnen in kaart te brengen, bovendien kunnen de maatregelen spoedig veranderen. We proberen jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren, zo kunnen we blijven musiceren.

Deel dit