Lotto Brussels Jazz Weekend - KCB represent!

Lotto Brussels Jazz Weekend - KCB represent! 2024
Event in spotlight
Data
,
11:30
Location
Sint-Katelijneplein, 1000 Brussel
Prijs
Gratis toegang
Reservation
Geen reservatie vereist

Lotto Brussels Jazz Weekend

Lotto Brussels Jazz Weekend (24 – 26 mei) geeft een podium aan 127 artiesten én 9 vooraanstaande culturele spelers uit Brussel om zo de muzikale rijkdom en diversiteit van Brussel te tonen én toegankelijk te maken voor een breed publiek. Het festival, dat vandaag ook de namen van de indoor-concerten en The Buskerpodia bekend maakt, wil de Belgische jazz en de stad Brussel als culturele metropool internationaal op de kaart zetten.

KCB represent

Het KCB is apentrots dat de officiële Salsaband van het conservatorium, Banda Bruselas, optreedt tijdens het Lotto Brussels Jazz Weekend!

Banda Bruselas is een salsaproject dat is ontstaan onder leiding van Peter Van Marle als onderdeel van het studieprogramma van de Jazz-afdeling. De band die bestaat uit 4 zangers, 6 hoorns, 1 viool en een ritmesectie van 6 leden, speelt klassieke en moderne salsa-hits. Dit repertoire is de combinatie van nummers uit het Fania Records-tijdperk, Willie Colon, Ruben Blades en Eddie Palmieri. Ook nummers van Cubaanse artiesten als Osdalgia, Manolito Simonet & Su Trabucu staan op de repertoirelijst. Salsalovers: trek je dansschoenen aan en dans op de opwindende klanken van Banda Bruselas!

 

Veel meer KCB studenten en alumni

Banda Bruselas zijn niet de enige KCB-ers op het Lotto Brussels Jazz Weekend.

Vele huidige studenten en alumni nemen deel op eigen initiatief.

Dit wordt een geweldig weekend, wij kijken er alvast naar uit!

KCB-ers @ Lotto Brussels Jazz Weekend

HYPERCONTENT!

This is the Omen

Le Ministère

Macondo Trio

....

En nog zo vele anderen, het volledige programma vind je hier.

Deel dit