Bigband KCB

Bigband KCB 2021 (f Pepa Niebla, The Fog House Photography)
Concert
Data
,
20:00
Location
Sounds Jazz Club, Tulpstraat 28, 1050 Elsene
Prijs
€5 (geen kortingstarieven of gratis tickets)

Bigband KCB

Bigband staat voor swingend en energiek! De studenten van de Jazz afdeling van het Koninklijk Conservatorium Brussel brengen u een programma rond de arrangementen van de Amerikaan Michael Abene.

Hij is algemeen erkend als een van de grootste levende jazzcomponisten en -arrangeurs. Tal van Grammy nominaties staan op zijn naam. Hij producete en dirigeerde onder meer de muziek voor het Grammy winnende album van zangeres Patti Austin, getiteld ‘Avant Gershwin’, ter ere van de muziek van George en Ira Gershwin.
De KCB-Bigband staat onder de artistieke leiding van John Ruocco. Warm aanbevolen! 

Een glimp van onze Bigband

Covid Safe Ticket?

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen en dit op een aangename en veilige manier. Het KCB gebruikt voor dit evenement dan ook het Covid Safe Ticket.

Goed om te weten:

  • Bereid jouw bezoek nu al voor en bekijk de webpagina over het Covid Safe Ticket. Dit ticket kan ook afgeprint worden.
     
  • Stel dat je niet aan een Covid Safe Ticket geraakt, dan kan je een negatieve test voorleggen die geldig moet zijn binnen de beperkte uren van staalafname. De uren zijn afhankelijk van welke soort test er gebruikt is geweest. Zo'n test kan iedereen verkrijgen bij een apotheker of dokter. Zie hier voor meer info. 
     
  • Iedereen die deel uitmaakt van het publiek moet een geldig Covid Safe Ticket of een negatieve test voorleggen, gedurende het hele evenement moet men het mondmasker aanhouden en dient men de social distancing te respecteren.

Omdat we ergens tussen de onderwijs – en cultuursector zweven en ook nog eens gevestigd zijn in Brussel, is het niet eenvoudig om deze richtlijnen in kaart te brengen, bovendien kunnen de maatregelen spoedig veranderen. We proberen jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren, zo kunnen we blijven musiceren.

Deel dit