Glass project

Glass project
Concert
Data
,
19:00
Location
Kleine Concertzaal, Kleine Zavel 5 Brussel
Prijs
Gratis toegang
Reservation
Zie uitleg onderaan

Glass project

Minimalistische muziek en Philip Glass zijn de inspiratiebronnen van dit concert. Dit concert is het slot van een driedaags congres met als thema 'Narrative and Music'.
Vind hier alle info over het congres.

 

Programma concert

19:00
Pre-Concert Sessie: De codes verbinden: Co-creëren van een verhaal in hedendaags multimediaal muziektheater.
Met: Lies Colman, Gaea Schoeters, Annelies Van Parys, Els Mondelaers & Sebastien Van Malleghem - Holle Haven Revisited.

20:00
Slotconcert Koninklijk Conservatorium Brussel.

 • Opera Fragmenten uit Philip Glass Opera.

 • Kamermuziek gecomponeerd door Philip Glass.

Een samenwerking tussen

Narrative and Music

Reservaties

Inkom is gratis, maar registratie is noodzakelijk. Stuur een e-mail naar carolien.van.nerom@vub.be om je in te schrijven, met vermelding van je naam en het aantal personen dat je inschrijft.

Inschrijving is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als de inschrijving vol is, wordt jou helaas de toegang tot het concert ontzegd.

Covid Safe Ticket?

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen en dit op een aangename en veilige manier. Het KCB gebruikt voor dit evenement dan ook het Covid Safe Ticket.

Goed om te weten:

 • Bereid jouw bezoek nu al voor en bekijk de webpagina over het Covid Safe Ticket. Dit ticket kan ook afgeprint worden.
   
 • Stel dat je niet aan een Covid Safe Ticket geraakt, dan kan je een negatieve test voorleggen die geldig moet zijn binnen de beperkte uren van staalafname. De uren zijn afhankelijk van welke soort test er gebruikt is geweest. Zo'n test kan iedereen verkrijgen bij een apotheker of dokter. Zie hier voor meer info. 
   
 • Iedereen die deel uitmaakt van het publiek moet een geldig Covid Safe Ticket of een negatieve test voorleggen, hierdoor kunnen we zonder mondmasker en zonder social distancing genieten van het evenement.
   

Omdat we ergens tussen de onderwijs – en cultuursector zweven en ook nog eens gevestigd zijn in Brussel, is het niet eenvoudig om deze richtlijnen in kaart te brengen, bovendien kunnen de maatregelen spoedig veranderen. We proberen jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren, zo kunnen we blijven musiceren. 

Deel dit