Binnenskamers | MIM

Binnenskamers | MIM (KCB 2019-2020 Bert de Keyser)
Binnenskamers
Data
,
12:30
to
13:30
,
12:30
to
13:30
Location
MIM Muziekinstrumenten Museum, Hofberg 2 Brussel
Price
Gratis
Reservation
Geen

Binnenskamers

Binnenskamers is het uitstalraam van de klassen kamermuziek van het Koninklijk Conservatorium Brussel. Deze concertreeks laat de ensembles die er klaar voor zijn uitzwermen naar podia buiten onze instelling. Het publiek kan kennismaken met het aanstormend talent van morgen: een sneak preview, een uitgelezen kans voor nieuwsgierige oren.

Onder leiding van Thomas Dieltjens en Eric Robberechts.

Elk seizoen verwelkomt MIM het KCB voor een reeks gratis middagconcerten.

Covid Safe Ticket?

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen en dit op een aangename en veilige manier. Het KCB gebruikt voor dit evenement dan ook het Covid Safe Ticket.

Goed om te weten:

  • Bereid jouw bezoek nu al voor en bekijk de webpagina over het Covid Safe Ticket. Dit ticket kan ook afgeprint worden.
     
  • Stel dat je niet aan een Covid Safe Ticket geraakt, dan kan je een negatieve test voorleggen die geldig moet zijn binnen de beperkte uren van staalafname. De uren zijn afhankelijk van welke soort test er gebruikt is geweest. Zo'n test kan iedereen verkrijgen bij een apotheker of dokter. Zie hier voor meer info. 
     
  • Iedereen die deel uitmaakt van het publiek moet een geldig Covid Safe Ticket of een negatieve test voorleggen, hierdoor kunnen we zonder mondmasker en zonder social distancing genieten van het evenement.
     

Omdat we ergens tussen de onderwijs – en cultuursector zweven en ook nog eens gevestigd zijn in Brussel, is het niet eenvoudig om deze richtlijnen in kaart te brengen, bovendien kunnen de maatregelen spoedig veranderen. We proberen jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren, zo kunnen we blijven musiceren. 

Deel dit