Fluitensemble | (Ma)(s)sacrilegion d’horreur

Fluitensemble | (Ma)(s)sacrilegion d’horreur | foto Pepa Niebla
Concert
Data
,
19:30
to
20:30
Location
Kleine Concertzaal, Kleine Zavel 5 Brussel
Price
€5/€3/€0
Reservation
Wordt spoedig gecommuniceerd

(Ma)(s)sacrilegion d’horreur

Het jaarlijks fluitensemble concert wordt dit jaar gepresenteerd als afsluiter van een tweedaagse piccolo Masterclass met Gudrun Hinze. Deze autoriteit op het kleinste instrument van de fluitenfamilie is piccoloïst bij het befaamde Gewandhausorchester Leipzig. Ze maakt ook zeer geapprecieerde arrangementen zowel voor haar ensemble Quintessenz maar ook voor groter Fluitensemble.

Op het concert wordt onder meer een selectie van deze bewerkingen gebracht. Daarnaast zal de piccolo centraal staan als solo instrument en het concert wordt afgesloten met (Ma)(s)sacrilegion d’horreur voor, jawel, 8 piccolo’s (of een veelvoud) en 4 tambours de Bâle van Heinz Holliger.

 

Onder leiding van

Bart Bouckaert

 

Artistieke leiding en coördinatie 

Carlos Bruneel

 

Studenten Koninklijk Conservatorium Brussel

 

Programma

Heinz Holliger, (Ma)(s)sacrilegion d’horreur
En andere werken

 

Kortingstarieven

Deze avond is gratis voor kinderen onder de 12 jaar of personen in het bezit van een KCB Concert Lidkaart. Eveneens voor werknemers en studenten van het Koninklijk Conservatorium Brussel, Conservatoire royal de Bruxelles, RITCS en EhB. Wij bieden een kortingstarief aan voor senioren en groepen vanaf 10 personen. Breng zeker uw identiteitsbewijs mee.

Deel dit